tirsdag 21. august 2012

Kraftløpet 2012 – TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

TUSEN TAKK til ALLE som var med på å gjøre det første AGR Kraftløpet til en stor folkefest!
Her følger en liten oppsummering av hva som skjedde i timene før start og samtidig gir et innblikk i hvor mange personer som var involvert for å arrangere AGR Kraftløpet.
Søndagen startet med oppmøte kl 0730 på Hennummarka skole. En blid gjeng ble møtt av et fantastisk vær og stemningen var på topp.
Her er Per i gang med å slå opp det ny innkjøpte teltet.


Bjørn Harald, Morten og Dag stakk tidlig til skogs for å sette ut kilometer merkene og for å gjøre den siste merkingen av løypa. Bukker til vei sperringer var alt kjørt ut kvelden før av Geir og Per.


Bjørn Harald med de nylagede km merkene.


Vi fikk god hjelp av foreldre. Siste finpuss av løypa. Her er svigerfar til Dag i full gang med kantklipperen.

Det ny innkjøpte teltet ble salgsbod for Aktiv mot kreft, noe Lise vet å benytte seg av. Kjempe fine produkter til en rimelig penge. Salget gikk veldig bra! Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Aktiv mot kreft.

Per var løpsleder og sammen med Magne organiserte de troppene i målområdet. Her ved funksjonærmøte klokken 0930, hvor Forde Stokke får utdelt vest. Frode var vakt på Kraftkollen, og rapporterte ned til tidtakerbua hvem som vant klatreprisen.

STOR takk til alle venner og foreldre som stilte opp og var løypevakter. Sikkerheten setter vi høyt for løperne, så neste år blir det nok enda flere vakter som vi har behov for.

Lier IL ski stod for tidtakingen her med Odd Erik i dyp konsentrasjon med Runar og Frode som tilskuere. Det nye systemet fungerte som det skulle selv om Magne fikk hjerte litt i halsen da han fikk høre at systemet hadde krasjet i det han gikk i mål. Men Odd Erik er roen selv. Det viste seg heldigvis bare å være en ledning som hadde blitt nappet ut. TUSEN TAKK for kjempe innsats Odd Erik og co i tidtakergruppa til Lier IL ski.

En glad og kanskje litt spent speaker har rigget og alt er klart. Bjørn gjorde en fantastisk jobb, og vi er glad for at formann Per har sikret seg en 10 års kontrakt med Bjørn. Bjørn og Ellen Helene tok seg også av merkingen av barneløypa.

Aud Ingeborg hadde full kontroll ifm påmelding til marsj og barneløp. Hun var også premiesorteringsansvarlig sammen med Jorunn.

Dorthe og Pamela hadde ansvar for påmelding på tid. Ståle og Bjørn fra Lier IL ski levert ut emit brikkene. Her ser vi også Henrik henter startnummer. Han hadde kommet helt fra Dubai for å løpe!

Tranby skolekorps stod for kiosk salget. De var helt selvgående og viste for alle at dette hadde de gjort før. Salget gikk bra.

Løperne og presse er ankommet. Her står forhånds favoritten og hjemmehåpet Øystein Mørk i samtale med pressen(Stein Styve fra Lierposten) Stor takk til Lierposten og liernett for forhåndsreportasjer og reportasjer fra løpet. Og takk til Øystein for fine treningsturer i løypa.

Friskis&Svettis satt virkelig stemningen før start. Her under oppvarmingen før barneløpet og kraftløpet.

Helene Justad, ordfører i Lier stod for den offisielle åpningen av AGR Kraftløpet og fyrte av startskuddet. Takk for flott tale, og for at du på kort varsel stilte opp.



Hilde og Hanne her under premieutdelingen etter barneløpet. Jorunn delte ut sponsor premier til barna.

Saftstasjon her betjent med Iren og Line. I den varmen som var gikk det mye drikke. Kun en saftflaske var ubrukt. Snakk om god beregning.
Vi vil også rette en stor takke til rødekors for den jobben de gjorde under løpet. Dere var til stor hjelp.
Takker også AGR for lånet av hjertestarter som var plassert i målområdet.

I tillegg til presse hadde vi fotografer i løypa og i målområdet. Thomas sørget for spektakulære bilder fra Kraftkollen, og Iren fanget opp stemningen i målområdet. Petter Garås tok bilder og film som skal bli til en youtube film. Vi kommer tilbake med info så fort den er klar.

Her kommer Morten i det bratte partiet opp mot Kraftkollen(foto:Thomas)
Vi må også rette en spesiell takk til mor Morten som har vært helt utrolig til å få tak i premier. Så kjære alle Lier bedrifter/butikker håper dere tar henne i mot med åpne armer når hun starter på sin runde med å hente inn nye premier til neste års AGR Kraftløp.

Lise og Dag har gjort en fantastisk jobb med hjemmeside før og etter løpet. Uten dem hadde det vært vanskelig å få kommunisert med omverden. Vi kommer til å fortsette å blogge om det som skjer i SK Kraft så følg med oss på bloggen.
I tillegg må Jonas og hans menn som parkeringvakter ha ros. Aldri har det vært stuet så mange biler inn på Hennummarka skole, og enda var det plass til flere. Vi telte ca 85-90 biler og da var det nesten tomt på parkeringen foran skolen. Anslår at det er plass til ca 160 biler på skolen. Det lover godt for fremtidige løp.
Takker Erik Hennum for lån av nøkkel til bom, og beklager at vi måtte dra deg ut av 50 årslaget til Kim for å få hentet nøkkelen seint lørdagskveld.
Stor takk til alle grunneiere som lar oss løpe gjennom marka. Takk også til Steinar Hennum i Lier kommune for godt samarbeid.
En kjempe takk til alle som stod rundt løypa og lagde folkeliv, og ikke minst takk til alle som deltok. Ved å delta har dere støttet aktiv mot kreft. Vi kommer tilbake med hvor mye overskuddet ble så fort regnskapet er klart.
Nå blir det litt evaluering av hva som gikk bra, og hva vi kan gjøre bedre frem mot neste års løp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar