søndag 18. august 2013

AGR Kraftløpet 2013

Fint vær med god temperatur er noe alle arrangører av løp ønsker seg.
Det gjorde selvsagt vi i SK.Kraft også, tror nok vi var inne på YR og STORM et par hundre ganger i løpet av gårsdagen.
Da vi våknet i dag var været slik vi hadde fryktet. Regnet strømmet ned, vindkasta kom og gikk.
Et spennende utgangspunkt for et krevende løp!

Stort sett ble alle våre bekymringer gjort til skamme. Det skal selvfølgelig alle de positive menneskene som var med å dra lasset ha æren for. I løpet av dagen var det ikke et surt ansikt å spore, og det kan vi like:)

Klokka 10 gikk de første Kraftmarsj folka ut, godt kledd i regntøy og gummistøvler.
Da vi begynte å nærme oss barneløpet roet regnet seg, og oppvarminga til barneløpet ble et flott skue på skoleplassen.
Klokka 11 smalt startskuddet for barneløpet. Morsomt å se så mange spreke juniorer som langet ut og ga alt de hadde.

Ingenting å si på innsatsen!
Alle fikk premier når de kom i mål.
Så nærmet det seg tid for hovedløpet som består av en 10,5km runde og en 5,5km runde.
Først ut var 10,5km løperne. De fikk ett minutt forsprang på 5,5km løperne.

Da vi arrangerte løpet for første gang i fjor hadde vi strålende sommervær med nærmere 27 varmegrader. Løypa var relativt tørr og det ble løpt raskt, mange sterke tider på resultatlista.

Derfor trodde vi at tidene i år ville bli langt svakere på grunn av mye vann og sleipe forhold ute i skogen. Men så feil kan man ta! Mange av deltakerne satte pers med både ett og to minutter. Meget imponerende!
Her kommer bilder av pallen for damer og herrer i 5,5km og 10,5km

1.plass: Synne Strand, 2.plass: Christina Omfjord Sandvand 3.plass: Elin Hoksmo
1.plass: Jon Gerhard Løvendal 2.plass: Anders Melaaen Døssland 3.plass: Sjur Talstad
1.plass: Eva Lill Kvisle 2.plass: Synøve Brox 3.plass: Helene Groth
1.plass: Øystein Mørk 2. plass: Henrik Smeby 3.plass: Gerard Cornelissen

Her vil dere etterhvert også finne mange bilder fra løpet.

Takk til alle store og små løpere for at dere gjorde denne grå regnværsdagen til en solskinnsdag:)