torsdag 30. juni 2016

VELKOMMEN TIL ÅRETS KRAFTLØP FOR SMÅ OG STORE!

ÅRETS KRAFTLØP PÅ TRANBY FORNYER SEG


Søndag 14. august er det duket for nok et Kraftløp på Tranby, det 5. i rekken. Sportsklubben Kraft har siden starten i 2012 sørget for å lage mosjonsfest på Tranby for alle aldre og alle nivåer. Gjennom tett samarbeid med hovdsponsoren Lierposten, lokale bedrifter og ikke minst Aktiv mot Kreft skapes området rundt Hennummarka skole om til løpsarena med kiosk, boder, musikk og god stemning. «Det å skape en god atmosfære er viktig. Vi vil gjerne at deltagere og publikum skal komme igjen år etter år. Alle skal ha en god opplevelse»

Ny distanse
Tradisjonelt har det vært barneløp for de minste på Hestesletta, i tillegg til distansene 5,5 km og 10,5 km. Nytt av året er en 3 km som følger samme trasse’ til Hennumtorget, for så å finne korteste vei på oversiden av Hestesletta og tilbake til mål. «Vi håper at denne distansen skal være interessant for barn over 10 år, idrettslag og andre mosjonister som synes de andre distansene blir litt i lengste laget.

Maskoten «Kraftus»

Siden i fjor har SK Kraft fått tegnet sin helt egen maskot. Den har fått navnet Kraftus og gjør sin debut på årets Kraftløp. Kraftus er en glad mosjonist-bjørn som skal være med å løpe barneløpet. Årets barneløp heter derfor også Kraftus-løpet. Arrangøren håper Kraftus vil være god markedsføring og skape ytterligere blest om Kraftløpet. Det vil garantert bli en hit blant barna.
Årets arrangement satses det spesielt på de unge. I målområdet blir det mulighet for ansiktsmaling og selvfølgelig er det flotte medaljer til alle som deltar.

Overskuddet går til Aktiv mot Kreft
SK Kraft håper mange tar turen til Hennummarka på Tranby denne søndagen. Påmelding er åpnet og kan gjøres på løpets hjemmeside, kraftløpet.com. Det vil også være mulighet for påmelding selve løpsdagen. Sportsklubben Kraft presiserer at det viktigste er å delta. I tillegg til å konkurrere på 3 km, 5,5 km og 10,5 km er mange som velger å gjennomføre distansene uten tidtaking og som en marsj. Og langs løpsrutene er det plass til mange tilskuere.


Overskuddet vil også i år gå til en god sak, Aktiv mot Kreft. Det er viktig for oss at dette arrangementet skal gi noe tilbake. Vi håper at vi gir lokalbefolkningen en opplevelse av at det skjer noe samlende og gøy, i tillegg til at man støtter en sak som de fleste av oss har en eller annen relasjon til. Totalt har Kraftløpet samlet inn over kr. 100.000,- de siste 4 årene til Aktiv mot Kreft.
2 kommentarer: